Te boeken

Waar zijn we nu voor te boeken?

"Konijn en Eekhoorn beleven een gek avontuur"
Muis is verdrietig. Ze heeft pijn aan haar knie. Daarom besluit eekhoorn haar te verrassen en de opvrolijkmachine te halen. Maar dan weet ze de weg niet meer terug. Hoe komt ze nu bij muis?

Gelukkig komt eekhoorn konijn tegen, die kan vast helpen! Samen beleven konijn en eekhoorn een te gek avontuur om bij muis te komen.


"Het geheim van de Flessenpost"
Kom vaar mee met Zeeman Z., over de woeste baren. Hé, wat is dat daar in het water? Een fles met een heel gekke vraag er in. Een vraag om vriendschap. Wie stelt die vraag en waarom? Wat is vriendschap eigenlijk. Zeeman Z. zit helemaal niet op vriendschap te wachten of toch wel? Wint zijn nieuwsgierigheid naar het bericht of vaart Zeeman Z. gewoon verder. Kom kijken en zie hoe dit verhaal verder gaat.

Deze, doe-lekker-mee voorstelling wordt door de acteurs van TOF toneel op zo’n gezellige manier gespeeld dat je niet stil kunt blijven zitten en vanzelf gaat meedoen.

“Het Geheim van de Flessenpost” is een vrolijke familievoorstelling van TOF Toneel, voor iedereen van 5 tot 8. 


"Redt Amra het Bijenvolk?"
Heb jij je wel eens afgevraagd wat er zou gebeuren als er geen bijen meer zijn? Als alle insecten ineens zijn verdwenen? Dan word je niet meer gestoken en heb je geen last meer van dat vervelende gezoem!! Fijn toch, of………

Amra weet dat het bijenvolk ziek is. Zij gaat op avontuur om het juiste middel te vinden om het bijenvolk te redden. Het wordt haar niet gemakkelijk gemaakt want zij is niet de enige die op zoek is. Er is namelijk nog iemand anders die zijn best doet om middel als eerste te pakken te krijgen. Wat zou hij daar mee willen doen? Wil je weten hoe dit afloopt  kom dan kijken naar deze zoemende voorstelling.

Redt Amra het Bijenvolk is een voorstelling waar jong spontaan aan mee doet en oud graag naar komt kijken. Deze interactieve voorstelling wordt op enthousiaste en energieke wijze gespeeld door de acteurs en actrices van TOF Toneel.


Familievoorstelling voor op locatie
Wilt u onze familievoorstelling ook op uw locatie laten spelen. Neem gerust contact met ons op. Wij vermaken graag uw publiek op uw festival met onze voorstellingen.

Toneelworkshops voor kinderen
En in 2018 wordt door ons aandacht besteed aan het verzorgen van toneelworkshops voor kinderen. Tijdens het KinderKunstFestival in april 2016 op Fort aan de Klop is hier veel plezier en lol aan beleefd.

Interesse
Een toneelproductie op uw locatie opvoeren. Eénmalig of meerdere voorstellingen. Neem contact met ons op via mail op toneelophetfort@gmail.com